За упис у основну музичку школу ученици полажу пријемни испит пред комисијом коју чине два наставника теоретске наставе и наставник инструмента.

На пријемном испиту се проверавају музичке способности. Неопходно је да ученик отпева једну песму по свом избору.

У први разред основне музичке школе у трајању од шест година, виолина, виола, виолончело, гитара, клавир, хармоника, флаута може да се упише ученик од 9 година и млађи.

За кларинет, хорну, трубу, тромбон и фагот, који такође трају шест година, може да се упише ученик од 11 година и млађи. У први разред основне музичке школе у трајању од четири године – контрабас, може да се упише ученик од 11 година и млађи.

У први разред соло певања, које траје четири године, може да се упише, за женске гласове ученик од 13 година и старији а за мушке гласове ученик од 16 година и старији.

У први разред основне музичке школе може да се упише и ученик старији него што је предвиђено или дете предшколског узраста, уколико на пријемном испиту испољи изузетне музичке способности.

Након пријемног испита и објављивања спискова ученика који су примљени, упис ће се вршити према распореду који ће бити благовремено објављен.

Пријаву за пријемни испит можете преузети овде и послати на msjosifmarinkovic.beograd@gmail.com

Термини пријемних за основну музичку школу 2023/2024:

матична школа (мај/јун)
ТЕРМИН: 27.05. је ОТКАЗАН
Преостали термини:
3. и 10. јун (суботе) од 17:30

– Карабурма – ЗАВРШЕНО

– Нови Београд (мај)
НОВ ТЕРМИН: 1. јун (четвртак) у 18 часова!

Резултати пријемног испита у матичној школи (априлски рок)

НАПОМЕНА: Упис ће бити у ЧЕТВРТАК, 27. априла и ПЕТАК, 28. априла.
Мејл са тачним термином и осталим информацијама је послат на адресе које су дате у пријавама. Уколико неком не стигне обавештење или имате било какво питање, пишите нам на: msjosifmarinkovic.beograd@gmail.com.

Резултати пријемних испита на Новом Београду

НАПОМЕНА: Упис је планиран 10. маја, а мејл са тачним временом и осталим информацијама ћете добити у понедељак 8. маја. Уколико неком не стигне обавештење или имате било какво питање, пишите нам на: msjosifmarinkovic.beograd@gmail.com.

Резултати пријемних испита на Карабурми

 НАПОМЕНА: Информације у вези са уписом ће бити послате до 26. маја на мејл који је остављен у пријави. Уколико неком не стигне обавештење или имате било какво питање, пишите нам на: msjosifmarinkovic.beograd@gmail.com.

Документација за упис у основну музичку школу