Наша школа има само вокално-инструментални одсек.

Календар активности у вези са пријемним испитом и уписом можете преузети овде.

КОНАЧНИ РЕЗУЛТАТИ ПРИЈЕМНИХ ИСПИТА ЗА ШКОЛСКУ 2023/24. ГОДИНУ

Прелиминарни резултати су објављени на порталу.

ПРЕЛИМИНАРНИ РЕЗУЛТАТИ

РАСПОРЕД ПОЛАГАЊА ПРИЈЕМНИХ ИСПИТА:

19. мај 2023. ГЛАВНИ ПРЕДМЕТ

20. мај 2023. СОЛФЕЂО СА ТЕОРИЈОМ МУЗИКЕ

Потребно је да на пријемни испит ученици ОБАВЕЗНО ПОНЕСУ неки документ са сликом ради идентификације, као у шифру коју су добили приликом пријаве за пријемни.

Уколико имате било каква додатна питања, пишите на msjosifmarinkovic.beograd@gmail.com

Ученици који су заинтересовани за упис у нашу средњу музичку школу, могу се пријавити за пријемни испит електронски од 18. до 24. априла у 16:00 часова на порталу или у просторијама школе у петак, 21. и понедељак, 24. априла 2023. године од 9:00 до 16:00 часова.

За пријаву у школи, потребно је:
– попунити образац који се узима у секретаријату
– донети потврду да је ученик уписан у завршни разред ОМШ 2022/2023. године
Обавезно је присуство родитеља.

Уколико ученици немају завршену ОМШ/нису завршили ОМШ за инструмент који желе да пријаве/нису уписани у завршни разред ОМШ 2022/23 године, потребно је да попуне и ову пријаву. Они пре полагања пријемног морају да положе испит за проверу знања нивоа основне музичке школе.


ВАЖНО: Ученици који се пријаве преко портала, свакако морају доћи у школу (21. или 24. априла 2023. године), како би донели потврду да су уписани у завршни разред ОМШ 2022/23. године и да би добили шифру, која је неопходна за полагање пријемног испита.

За све додатне информације, можете нам писати на msjosifmarinkovic.beograd@gmail.com.

Програм пријемних испита за средњу школу.

Документација за упис у средњу школу.

Обавештење за родитеље ученика осмог разреда

Обавештење за родитеље ученика осмог разреда који уписују први разред средње школе 2021/22. школске године, можете погледати овде.

Потребно је са овим информацијама упознати родитеље и друге законске заступнике ученика користећи све доступне канале комуникације (огласна табла, сајт школе,  информисање разредних старешина итд). 

Прва активност на порталу је доступна за кориснике од 04. априла и намењена је пријављивању полагања пријемних испита за специјализована одељења за ученика са посебним способностима и за средње уметничке школе.