За упис у основну музичку школу ученици полажу пријемни испит пред комисијом коју чине два наставника теоретске наставе и наставник инструмента.

На пријемном испиту се проверавају музичке способности. Неопходно је да ученик отпева једну песму по свом избору.

У први разред основне музичке школе у трајању од шест година, виолина, виола, виолончело, гитара, клавир, хармоника, флаута може да се упише ученик од 9 година и млађи. За кларинет, хорну, трубу, тромбон и фагот, који такође трају шест година, може да се упише ученик од 11 година и млађи. У први разред основне музичке школе у трајању од четири године – контрабас, може да се упише ученик од 11 година и млађи. У први разред соло певања, које траје четири године, може да се упише, за женске гласове ученик од 13 година и старији а за мушке гласове ученик од 16 година и старији.

У први разред основне музичке школе може да се упише и ученик старији него што је предвиђено или дете предшколског узраста, уколико на пријемном испиту испољи изузетне музичке способности.

Након пријемног испита и објављивања спискова ученика који су примљени, упис ће се вршити према распореду који ће бити благовремено објављен.

Резултати пријемног испита у матичној школи (јун)

НАПОМЕНА: Мејл са термином за упис и осталим информацијама ћете добити у уторак, 15. јуна. Уколико неком не стигне обавештење или имате било какво питање, пишите нам на: msjosifmarinkovic.beograd@gmail.com.

Резултати пријемних испита на Новом Београду

НАПОМЕНА: Мејл са термином за упис и осталим информацијама ћете добити у понедељак 6. јуна. Уколико неком не стигне обавештење или имате било какво питање, пишите нам на: msjosifmarinkovic.beograd@gmail.com.

Резултати пријемног испита на Карабурми (aприл)

 

Документација за упис у основну музичку школу

 

Термини пријемних за основну музичку школу:

– матична школа (мај/јун)

– издвојено одељење Нови Београд (мај)

Пријаву можете преузети овде и послати на msjosifmarinkovic.beograd@gmail.com

Резултати пријемног испита на Новом Београду, за априлски и мајски рок, биће објављени у уторак, 31. маја 2022.године